Tuukka Repo palaa häkkiin välisarjalaisena

Tuukka Repo palaa tositoimiin syyskuussa. Kuva: Teemu Siikarla.

Viime vuonna väkevästi esiintynyt Tuukka Repo palaa pitkähköksi venyneeltä ottelutauolta syysluun Cage 44 -tapahtumassa. Vastaansa hän saa nuoren ranskalaislupauksen.

Räväköistä otteista ja nopeista tyrmäyksistä tunnettu Tuukka Repo (5-1-0) palaa tositoimiin tutuissa kuvioissa syyskuun Cage 44 -iltamassa. Järvenpääläinen kohtaa Helsingin Kulttuuritalolla Ranskan Amin Ayoubin (9-4-0). Aiemmin kevytsarjalaisena ja painonveto-ongelmista kärsinyt Repo ottelee nyt välisarjassa (-77,1 kg).

”Siellä on pitkiä äijiä. Aina pitäisi kuulemma vetää painot niin alas kuin vain pystyy, jotta olisi mahdollisimman iso. Suurin osa vastustajista on jo nyt ollut noin kymmenen senttiä pitempiä, mutta miten niille on käynyt”, Repo toteaa promootion tiedonannossa.

Tuukka Repo, 22, nähtiin viime vuonna häkissä kolmesti ja tuloksena oli kolme voittoa. Syyskauden otteluissaan hän takoi kaksi nopeaa avauserän tyrmäysvoittoa. Amin Ayoub, 23, on napannut ison osan voitoistaan lopetusotteilla painissa, mutta ranskalainen on myös kokenut pystyottelija. Monipuolisella Ayoubilla on runsaan kahdenkymmenen ottelun kokemus thai- ja potkunyrkkeilykoitoksista.

Nuori ranskalainen lähettää ytimekkään julkilausuman suomalaisyleisölle.

”Voitan hänet hurjalla tyrmäyksellä”, Ayoub ennustaa promootion tiedonannossa.

Teksti: Jani Mesikämmen
Kuva: Teemu Siikarla

Virkailija Jani Mesikämmen

Check Also

CAGE 52 – Liveseuranta

Edellisestä olikin vierähtänyt aikaa! Edellisen kerran Helsingin Kulttuuritalolla oteltiin 10.10.2020 ja silloinkin paikan päälle oli …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *