Alexander Gustafsson haluaa mukaan UFC:n suuriltamaan

Alexander Gustafsson on valmis palaamaan häkkiin, eikä hän aio odotella. Ruotsalaistähti haluaa oman tilipäivänsä UFC 229 -mahtitapahtumassa.

Alexander Gustafsson
Alexander Gustafsson haluaa nopeasti tositoimiin. Kuva: Jani Mesikämmen.

Ruotsin UFC-supertähti Alexander Gustafsson on valmis palaamaan häkkiin jälleen kerran pitkäksi venähtäneeltä ottelutauoltaan. Lukuisista loukkaantumisista viime vuosina kärsineen Gustafssonin piti otella elokuun alussa Volkan Oezdemiriä vastaan, mutta pieni vamma sotki suunnitelmat. Hänet on edellisen kerran nähty tositoimissa viime vuoden toukokuussa Tukholmassa, jolloin ”Mauler” kukisti Glover Teixeiran keskeytyksellä kotiyleisönsä edessä.

Nyt hän on kuitenkin valmis ottelemaan nopeallakin aikataululla takareisivamman helpotettua. Kamppailuviraston virallinen yhteistyökumppani MMAviking.com tapasi Gustafssonin Tukholmassa.

”Loukkaannuin ennen matsia, mutta sellaista sattuu. Nyt tunnen oloni hyväksi ja harjoittelen joka päivä. Odotan jo innolla seuraavaa ottelua”, Gustafsson toteaa.

Ruotsalaiskonkari haluaa tositoimiin jopa yllättävän nopeasti. Hän kertoo olevansa valmis taistoon vaikkapa lokakuun alussa Conor McGregorin ja Khabib Nurmagomedovin tähdittämässä UFC 229 -iltamassa. Vastustajallakaan ei ruotsalaiselle nyt ole suurta väliä, vaikka revanssi Daniel Cormieria tai kilpailukiellosta mahdollisesti pian vapautuvaa Jon Jonesia vastaan luonnollisesti maistuisi.

”Puhumme UFC:n kanssa jatkuvasti. Haluan otella, ja toivottavasti saan otella 6. lokakuuta, tai marraskuussa, en tiedä vielä. Etsimme vastustajaa. Olen avoimin mielin, ottelen ketä tahansa vastaan”, Gustafsson tuumaa.

Katso MMAviking.comin haastattelu kokonaisuudessaan alta.

Teksti & kuva: Jani Mesikämmen
Video: MMAviking.com

Virkailija Jani Mesikämmen

Check Also

CAGE 52 – Liveseuranta

Edellisestä olikin vierähtänyt aikaa! Edellisen kerran Helsingin Kulttuuritalolla oteltiin 10.10.2020 ja silloinkin paikan päälle oli …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *