Viaplay – UFC:n vuoden suurin ottelukortti Suomessakin PPV

Viaplay julkaisi noin viisi tuntia sitten seuraavanlaisen tiedotteen:

”Edessä kivenkova syys- ja lokakuu! Viaplayssa nähdään kaksi tämän vuoden kovinta ottelua. Viaplayn emoyhtiö, Nordic Entertainment Group (NENT Group) on hankkinut Pohjoismaiden lähetysoikeudet nyrkkeilyn raskaan sarjan maailmanmestari Anthony Joshuan ja Alexander Povetkinin väliseen kohtaamiseen 22. syyskuuta. Lisäksi 6. lokakuuta nähdään syksyn ehdoton huippuottelu, kun oktagoniin pitkän tauon jälkeen palaava Conor McGregor kohtaa UFC:n hallitsevan kevytsarjan mestarin Khabib Nurmagomedovin. Kummatkin ottelut ovat katsottavissa Viaplayssa pay-per-view -mallilla.”

Viaplay

Tämä siis tarkoittaa sitä, että normaalisti Viaplayn Fighting- , Sport- ja Total -katsojat ovat saaneet nauttia UFC:n kaikista ottelukorteista, mutta nyt ei enää näköjään ole näin. Kyseinen tiedonanto on aiheuttanut todella suuren negatiivissävytteisen palautevyöryn Viaplayn sosiaalisen median kanaviin ja syystä.

Yrityksen asiakaspalvelijat vihjaavat copy/paste -vastauksissaan että tämä toimintamalli on mahdollista myös tulevaisuudessa. Ollaanko nyt siis Suomessakin siinä tilanteessa, että tietty määrä ottelukortteja onkin saatavilla ainoastaan PPV-mallilla? Onko enää mitään järkeä maksaa kuukausittaista tilausta, jos se ei takaa nimekkäimpien otteluiden näkemistä? Allekirjoittaneen virkailijan mielestä Viaplay on nyt tekemässä todella suuren virheen, joka varmasti tulee näkymään tilaajamäärissä.

Teksti: Jarno Nurminen
Kuva: Viaplay

Virkailija Jarno Nurminen

Check Also

CAGE 52 – Liveseuranta

Edellisestä olikin vierähtänyt aikaa! Edellisen kerran Helsingin Kulttuuritalolla oteltiin 10.10.2020 ja silloinkin paikan päälle oli …

4 comments

  1. Pingback: Viaplay vahvistaa: "Isoimmat ottelut jatkossa PPV-otteluina" - Kamppailuvirasto

  2. Pingback: UFC 229 - ei sittenkänn PPV - Kamppailuvirasto

  3. Pingback: ufc viaplay pay per view – Polska IPTV Kanaler

  4. Pingback: viaplay ufc 229 ppv – My Blog

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *