Cage 44: Edward Walls kohtaa viime hetken paikkaajan

Edward Walls saa vielä otteluviikolla uuden vastustajan lauantain Cage 44 -iltamaan.

Edward Walls
Edward Walls hakee kolmatta perättäistä voittoaan Cage 44 -illassa. Kuva: Teemu Siikarla.

Lappeenrannan Edward Wallsin (6-2-0) vastustaja lauantain Cage 44 -iltaan on vaihtunut vielä otteluviikolla. Loukkaantuneen Alex Savvidiksen korvaa Venäjän Ivan Kibala (5-0-0). Huhtikuussa Walls tyrmäsi Manolo Sciannan alle minuutissa ja nyt hän hakee kolmatta peräkkäistä voittoaan samoin eväin.

Kibala on kolmas Wallsin vastustajaksi tulevaan iltaan kiinnitetty ottelija, lappeenrantalaista muutokset eivät häiritse.

”Ei minua kiinnosta kuka tulee vastaan. Keskityn siihen, että olen itse valmis ottelemaan. Sen verran katsoin, että Kibala on väkevän oloinen voittamaton venäläinen. Teen tarvittavat laskelmat ottelun alettua sen pohjalta miten kaveri reagoi ja valitsen sopivat aseet millä voitan”, Edward Walls linjaa Cage-promootion tiedonannossa.

Ivan Kibala on voittanut tähänastisen uransa kaikki viisi ottelua ennen täyttä aikaa. Wallsia hän kuvailee nopeakätiseksi pystyottelijaksi, mutta uskoo vievänsä voiton keskeytyksellä vahvan mattopaininsa ansiosta.

”Voitan lyönneillä matossa”, Kibala povaa tiedonannossa.

Teksti: Jani Mesikämmen
Kuva: Teemu Siikarla

Virkailija Jani Mesikämmen

Check Also

CAGE 52 – Liveseuranta

Edellisestä olikin vierähtänyt aikaa! Edellisen kerran Helsingin Kulttuuritalolla oteltiin 10.10.2020 ja silloinkin paikan päälle oli …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *