Voittovirettä etsivä Jamba Cage 45 -illan tähdeksi

Venäjällä mollivoittoisesti taistellut Janne Elonen-Kulmala palaa kotimaan kehiin. Marraskuussa nähdään Jamba Cage 45 -tapahtuman tähtiroolissa.

Jamba Cage 45
Janne Elonen-Kulmala palaa kotimaan kehiin hakemaan voittovirettä. Kuva: Teemu Siikarla.

Jo kymmenen vuotta ammattilaisena vapaaotellut Janne Elonen-Kulmala (15-7-1) nähdään vaihteeksi kotimaassa marraskuun Cage 45 -tapahtumassa. ”Jamba” saa kotiyleisönsä edessä vaastaansa Italian Davide Baneschin (13-6-1).

Elonen-Kulmala solmi kesällä 2017 pitkän sopimuksen venäläisen M-1 Global -promootion kanssa, mutta idän valloitus ei ole sujunut suunnitellusti. Edellinen Cage-ottelu mukaan lukien espoolaisen saldo neljästä viime ottelusta on kolme tappiota ja yksi ratkaisematon. Hän on kuitenkin edelleen M-1 Globalin sopimusottelija ja esiintyy Helsingissä venäläisorganisaation luvalla.

”Yleinen keskittyminen oli ehkä tovin hukassa, mutta se osa-alue on nyt parantunut”, Elonen-Kulmala toteaa Cage-organisaation tiedonannossa.

Taitavaksi lukkopainijaksi luonnehdittu Davide Baneschi on tänä vuonna ehtinyt otella kahdesti kotimaassaan ja italialainen on voittanut kummankin koitoksensa.

Cage 45 -iltaman pääotteluun on kiinnitetty Anton Kuivanen, joka palaa nopeasti häkkiin, vaikka kärsi syyskuun Cage-tapahtumassa tyrmäystappion Valeriu Mircealle.

Teksti: Jani Mesikämmen
Kuva: Teemu Siikarla

Virkailija Jani Mesikämmen

Check Also

CAGE 52 – Liveseuranta

Edellisestä olikin vierähtänyt aikaa! Edellisen kerran Helsingin Kulttuuritalolla oteltiin 10.10.2020 ja silloinkin paikan päälle oli …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *