Aleksi Toivonen Cage 45 –päätähdeksi – Kuivanen ja Santalahti sivuun

Lahtelaislupaus nousee Anton Kuivasen tilalle. Aleksi Toivonen Cage 45 -tapahtuman kärkinimeksi.

Aleksi Toivonen Cage 45
Voitettuaan Aleksi Toivonen nousee Cage 45-tapahtuman päätähdeksi. Kuva: Teemu Siikarla

Lahden Gentain Aleksi Toivonen (6-1) kärsi syyskuussa tyrmäystappion edellisessä Cage-iltamassa, mutta marraskuun Cage 45 -tapahtumassa hän nousee ensimmäistä kertaa urallaan helsinkiläispromootion tapahtuman ykkösnimeksi. Niin ikään tyrmäystappiosta toipuva Anton Kuivanen jää pois illasta, joten Toivonen kohtaa pääottelussa Taiyo Nakaharan (15-8-0).

”Viime ottelu muistutti jälleen lajin raakuudesta. Pieninkin virhe tai huono ratkaisu voi kääntää ottelun päälaelleen. En todellakaan laita tappiota onnenkantamoisen piikkiin. Tein virheen ja maksoin siitä täyden hinnan. Muutamia muutoksia tehtiin ottelun jälkeen. Merkittävimpänä Mikael Silander otti ison roolin valmennustiimissä ja toimii tällä hetkellä tahtipuikon heiluttajana”, Toivonen toteaa promootion julkilausumassa.

Pääosin Aasiassa pitkän uransa otellut 35-vuotias Taiyo Nakahara on kilpaillut viime ajat harvakseltaan. Viimeisen viiden vuoden aikana japanilainen on nähty tositoimissa vain kahdesti, edellisen kerran alkuvuodesta 2017, jolloin heltisi pistevoitto Je Hoon Moonia vastaan Road FC:n illassa.

”Vastaan asettuu pitkänhuiskea ja vasenkätinen Nakahara. Mies on moninverroin kokeneempi kuin minä, todella taitava ja kovissa liemissä keitetty. Tosin jokaisella vastustajalla on kaksi kättä ja kaksi jalkaa, joten jos en tee häkissä mitään typerää, niin luotan omaan tekemiseeni täysin”, arvioi Aleksi Toivonen Cage 45 -pääottelun asetelmia.

Kuivanen ja Santalahti jättäytyvät pois ottelukortilta

Alun perin marraskuun tapahtuman pääotteluun oli kiinnitettu Anton Kuivanen, mutta tyrmäystappion Valeriu Mircealle kärsinyt helsinkiläiskonkari on päätynyt pitämään taukoa. Kamppailuviraston tietojen mukaan myös Finnfighters’ Gymin Olli Santalahti on vetäytynyt ottelukortilta. Hän puolestaan kärsi syyskuussa pistetappion Alex Lohorelle.

”Tahto otella ja onnistua taas matsissa on kova, mutta jo kolme ottelua tänä vuonna ottaneena kroppa kaipaa hetken palautumista ja kuntoutumista pienistä kolhuista. Tällaisessa tilanteessa on kuunneltava itseään ja ihmisiä, jotka ovat nähneet paljon sekä seuranneet mun touhuja lähietäisyydeltä. Isossa kuvassa on fiksumpaa pitää reilumpi breikki tuollaisen keskeytystappion jälkeen”, Kuivanen kertoo promootion tiedonannossa.

Cage 45 -illassa kotimaan kehiin palaa Janne Elonen-Kulmala, joka kohtaa Italian Davide Baneschin.

Teksti: Jani Mesikämmen
Kuva: Teemu Siikarla

Virkailija Jani Mesikämmen

Check Also

CAGE 52 – Liveseuranta

Edellisestä olikin vierähtänyt aikaa! Edellisen kerran Helsingin Kulttuuritalolla oteltiin 10.10.2020 ja silloinkin paikan päälle oli …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *