Tyrmäys vai lopetus? Toni Lampinen ja Aleksi Savolainen eivät aio viipyä samassa häkissä pitkään

Toni Lampinen ja Aleksi Savolainen suljetaan samaan häkkiin, eikä kumpikaan aio viihtyä tilaisuudessa täyttä aikaa.

Toni Lampinen
Toni Lampinen haluaa jatkaa voittoputkeaan marraskuussa. Kuva: Jarno Nurminen.

Marraskuun Cage 45 -iltama saa kaivatun kotimaisen välienselvittelyn. Kevytsarjalaiset Toni Lampinen (5-2-0) ja Aleksi Savolainen (6-3-0, 1 NC) kohtaavat yhteenotossa, joka lupailee katsojille värikkäitä hetkiä.

Hardknocks Helsingin riveihin siirtynyt Savolainen kaipaa tilastoihinsa voittomerkintää pitkästä aikaa. Syyskuussa sellainen tuli Carelia Fight -tapahtumassa, mutta lopetusvoitto mitätöitiin jälkitarkastelussa häkkituomarin virheen vuoksi. Sitä ennen Savolainen kärsi tappion Patrik Kapaselle edellisessä Cage-esiintymisessään.

Nyt Savolainen aikoo ottaa tyrmäysvoiton.

”Lampinen vaikuttaa rohkealta ja huolettomalta ottelijalta. Näkee, että mies tykkää matsata, eikä leukaakaan ole lasista tehty. Vaatii varmasti jonkin verran voimaa, että raumalainen alkaa taipumaan”, Savolainen ennakoi koitosta promootion tiedonannossa.

MMA Rauman Toni Lampinen puolestaan on ahkeroinut kuluvana vuonna kolme komeaa voittoa Cage-illoissa. Syyskuussa kukistui Patrik Kapanen pistein. Huoleton raumalainen ei Savolaisen kohtaamista ennalta murehdi, hänkin aikoo voittaa ennen täyttä aikaa.

”En juurikaan ole ottanut hänestä selvää. Yhden matsin katsoin, enkä nähnyt siinä mitään huolestuttavaa. Mielestäni olen parempi jokaisella osa-alueella, en välitä mihin ottelu menee ja haen lopetuksen. Todennäköisesti pystystä kipataan kaveri persiilleen ja rummutetaan viimeistely matossa”, Lampinen povaa.

Illan pääottelussa 24. marraskuuta Aleksi Toivonen kohtaa Taiyo Nakaharan.

Teksti: Jani Mesikämmen
Kuva: Jarno Nurminen

Virkailija Jani Mesikämmen

Check Also

CAGE 52 – Liveseuranta

Edellisestä olikin vierähtänyt aikaa! Edellisen kerran Helsingin Kulttuuritalolla oteltiin 10.10.2020 ja silloinkin paikan päälle oli …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *