Myllerrys Cage 45 -ottelukortilla, Aleksi Toivonen sivuun pääottelusta

Haaveeksi jäi Aleksi Toivonen Cage 45 -iltaman päätähtenä. Tapahtuman otteluita on ruuvattu uuteen uskoon viime hetkillä.

Aleksi Toivonen Cage 45
Aleksi Toivonen joutuu jättämään tuulettelut toiseen kertaan. Kuva: Teemu Siikarla.

Syyssäät ovat pysyneet kauniina, mutta lauantain Cage 45 -ammattilaisillan ottelukortti ei ole säästynyt viime hetken syysmyrskyltä. Matchmaker Jukka Paananen on joutunut urakoimaan toden teolla paikkaillessaan noin puolikasata tapahtuman ottelukortista poisjääntien vuoksi.

Lauantai-illan pääottelu on mennyt peruuttamattomasti mönkään Aleksi Toivosen vetäydyttyä uransa ensimmäisestä pääottelusta ”terveydellisistä syistä”. Pääotteluna nähdään näin Janne Elonen-Kulmalan (15-7-1) ja Davide Baneschin (13-6-0) kohtaaminen.

”Jalat olivat kovilla valmistavalla leirillä ja tulehtuivat todella pahasti. Lyhyen fysioterapiajakson jälkeen ne ovat yhä siinä kunnossa, että häkkiin nousemisessa olisi liian iso riski terveyden kannalta”, toteaa Aleksi Toivonen Cage 45 -ottelunsa peruuttamisen syistä promootion julkilausumassa.

Matchmaker Paanasen oma suojatti Edward Walls (7-3-0) saa myös varsin kokeneen viime hetken vastustajan. Georgialainen Paata Robakidze (30-16-0) on voittanut tämän vuoden ainoan ottelunsa, mutta sitä ennen vierastyöläinen on hävinnyt viisi edellistä koitostaan. Robakidzea luonnehditaan kuitenkin kovaiskuiseksi pystyottelijaksi, jolla tilillään kymmenkunta tyrmäysvoittoa ja vielä lukuisampia luovutusvoittoja.

Kamppailuviraston tietojen mukaan kotikehän miehistä Patrik Kapanen on vetäytynyt ottelustaan pitkittyneen sairastelun vuoksi. Myös Jesse Urholinille etsitään viime hetkellä uutta vastustajaa.

Teksti: Jani Mesikämmen
Kuva: Jarno Nurminen

Virkailija Jani Mesikämmen

Check Also

CAGE 52 – Liveseuranta

Edellisestä olikin vierähtänyt aikaa! Edellisen kerran Helsingin Kulttuuritalolla oteltiin 10.10.2020 ja silloinkin paikan päälle oli …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *