Bellator Englantiin helmikuussa – ”Vahva jalansija Euroopassa tulevana vuonna”

Bellator Newcastle avaa amerikkalaispromootion vuoden Euroopassa ja lyö alkutahtdit kunnianhimoisille suunnitelmille.

Bellator Newcastle
Patricky Freire on Bellatorin pitkäaikaisimpia tähtiä. Kuva: Bellator MMA.

Bellator MMA:n aiemmin syksyllä julkistama Bellator Europe -hanke konkretisoituu heti alkuvuodesta. Brittein saarille ja läntiseen Eurooppaan keskittyvän ”tapahtumasarjan” ensimmäinen etappi on perjantaina julkistettu Englannin Newcastle, jonne amerikkalaispromootio rantautuu 9. helmikuuta.

Bellator Newcastle -tapahtuman päätähtenä nähdään kevytsarjan konkari, Bellatorin profiilinimiin lukeutuvat Patricky “Freire (20-8). Hän saa vastaansa Bellator-debyyttinsä tekevän entisen BAMMA-mestarin Ryan Scopen (11-1). Sunderlandin ylpeys Scope on niittänyt mainetta pienemmässä organisaatiossa, mutta nyt edessä on uran kovin haaste, sillä brasilialainen Freire on voittanut viime otteluissaan Benson Hendersonin ja Josh Thomsonin kaltaisia kokeneita huippunimiä.

Ottelukortilla nähdään myös Newcastlen oma poika, The Geordie Shore -realitysarjasta vapaaotteluammattilaiseksi ponnistanut Aaron Chalmers (4-0). Hänen vastustajansa ei vielä ole tiedossa.

Kamppailuvirasto sai mahdollisuuden tiedustella lisätietoja amerikkalaispromootion Eurooppaa koskevien suunnitelmien suhteen Bellator-presidentti Scott Cokerilta.

”Globaali laajentuminen on Bellatorin kärkiprioiteetteja. Vahva jalansija läntisessä Euroopassa tulevana vuonna on iso askel meille, se sisältää kunnianhimoisen tapahtumaohjelman ja livetapahtumia eurooppalaiskatsojille parhaaseen katseluaikaan. Olemme kiinnittäneet lukuisia eurooppalaisia kärkinimiä, kuten Terry Brazier, Norman Parke, Richard Kiely ja Jim Wallhead, ottelemaan Euroopan illoissamme. Heitä hyödynnetään myös Yhdysvaltain tapahtumissa tarpeen mukaan. Suunnitelmistamme on pian luvassa lisätietoja, myös Skandinavian osalta”, Scott Coker toteaa.

Bellator MMA palasi syksyllä myös suomalaisiin tv-ruutuihin, tapahtumat näkyvät MTV Finlandin kanavalla.

Teksti: Jani Mesikämmen
Kuva: Bellator MMA

Virkailija Jani Mesikämmen

Check Also

CAGE 52 – Liveseuranta

Edellisestä olikin vierähtänyt aikaa! Edellisen kerran Helsingin Kulttuuritalolla oteltiin 10.10.2020 ja silloinkin paikan päälle oli …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *