Bellator 217 tarjoilee suomalaisille tuttuja nimiä

Bellator 217
Bellator 217 ei vielä tarjoile suomalaisia, mutta tuttuja löytyy kortilta.

Osana Bellator MMA:n Euroopan valloitusta otellaan tänään Dublinissa Bellator 217 tapahtuma. Mukaan ei tällä kertaa mahtunut yhtään suomalaista, mutta kolmen ottelijan polut ovat osuneet ristiin suomalaisottelijoiden kanssa.

Kiefer Crosbie (5-0-0)

Isäntämaa Irlannin Kiefer Crosbie kohtasi amatööriurallaan RNC Sport Clubin Perparim Salihun IMMAF European Open 2015 -turnauksen avauskierroksella. Ottelu päättyi suomalaistappioon Salihun loukkaannuttua ensimmäisessä erässä. Irlantilaisen matka päättyi jo seuraavalla kierroksella Ruotsin Rostem Akmanin kauniseen ensimäisen erän käsilukkoon.
Bellator 217 -pääkortilla Crosbie kohtaa puolalaisen Daniel Olejniczakin (3-2-1).

Leah McCourt (1-1-0)

Myös Leah McCourt oli ikävä vastus suomalaisille vuoden 2015 IMMAF European Openeissa. Naisten kevyensarjan semifinaalissa McCourt voitti tamperelaisen Sini Koivusen kolmannen erän käsilukolla. Voittokulku jatkui vielä finaalissakin, jossa helsinkiläinen Miia Isola kukistui kaikin tuomariäänin. Nyt McCourt kohtaa Alankomaiden Hatice Özyurtin tapahtuman esikortilla.

Hatice Özyurt (2-6-0)

Myös Leah McCourtin vastustaja Hatice Özyurt on suomalaisille tuttu. Vuonna 2017 Özyurt kohtasi pitkältä tauolta paluun tehneen Maiju Suotaman Carelia Fight 13 tapahtumassa. Vahvan pystyottelutaustan omaava Özyurt oli varsin aseeton suomalaisen vahvan painiosaamisen edessä ja ottelu päättyikin suomalaisvoittoon ensimmäisen erän takakuristuksella.

MTV Finland näyttää Bellator 217 tapahtuman jälkilähetyksenä sunnuntaina 24.2 klo 22.00.

Teksti: Matti Hirvonen
Kuva: Bellator MMA

Virkailija Matti Hirvonen

Check Also

CAGE 52 – Liveseuranta

Edellisestä olikin vierähtänyt aikaa! Edellisen kerran Helsingin Kulttuuritalolla oteltiin 10.10.2020 ja silloinkin paikan päälle oli …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *