Suomi MMA Cup II/2019 – uusi sukupolvi nousee

Amatöörivapaaottelun kisakausi on kuumimmillaan. Suomi MMA Cup II/2019 otellaan lauantaina 2.3.2019.

Suomi MMA Cup II/2019
Suomi MMA Cup II/2019 – onko aika verestää vanhoja muistoja? Kuva: Jarno Nurminen

Suomalaisen vapaaottelun seuraavat supertähdet ottavat mittaa toisistaan, kun Loop Martial Arts -kamppailusali järjestää tämän vuoden toisen amatööritapahtuman Helsingin Pitäjänmäellä sijaitsevalla salillaan. Ottelut alkavat kello 13.30 ja niitä on luvassa poikkeuksellisen paljon. Yhteensä otteluita on luvassa 26 kappaletta.

Vapaaottelun amatööriotteluiden lomassa nähdään lisäksi myös yksi submission only -lukkopainimittelö. Tässä kohtaamisessa vastakkain asettuvat Loop Jiu-Jitsua edustava Jussi Sirenius sekä GB Gymin oma poika Marko Sarasjärvi. Sireniuksen saavutuksiin kuuluu muun muassa brasilialaisen jujutsun sekä nogin purppuravöiden Suomen mestaruus. Taitavana mattohaina niin ikään tunnettu Sarasjärvi on puolestaan tuore amatöörivapaaottelun MM-hopeamitalisti. Luvassa on siis varmasti kovatasoinen ottelu.

MMA Cupissa yleisölle tutuimpia nimiä edustavat EM- ja MM-hopeamitalisti Jenni Kivioja Sisu Gymiltä, BJJ Vaasan moninkertainen painin Suomen mestari Karvan Ahmadi sekä erittäin kokeneet Otto Saari  (Porin Kamppailu-urheilukeskus) ja Arttu Uusimäki (Loop MMA).

Tapahtuma on katsottavissa livenä selostettuna Facebookista. Suoran lähetyksen löydät Ikuisen Peruskurssin Facebook-sivuilta kello 13.30 alkaen.

Teksti: Jyrki Nurminen
Kuva: Jarno Nurminen

Virkailija Jyrki Nurminen

Check Also

CAGE 52 – Liveseuranta

Edellisestä olikin vierähtänyt aikaa! Edellisen kerran Helsingin Kulttuuritalolla oteltiin 10.10.2020 ja silloinkin paikan päälle oli …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *