UFC:n vauhdikas eurovuosi jatkuu – kesäkuu alkaa Tukholmassa

UFC Tukholma 2019 on vapaaottelufanin alkukesän maukas matkakohde.

UFC Tukholma 2019
UFC täyttää maineikkaan Globenin jälleen kerran. Kuva: Jani Mesikämmen.

UFC:n tarjonta eurooppalaisfaneille jatkuu ennen näkemättömän tiheänä ainakin kesään saakka. Jo nähdyn Prahan tapahtuman jälkeen vuorossa on vierailu Lontoosseen maaliskuussa ja Pietariin huhtikuussa – ja lauantaina amerikkalaispromootio vahvisti saapuvansa jälleen kerran myös Tukholmaan. Länsinaapurissa taistellaan 1. kesäkuuta.

Ottelupareja vuoden neljänteen eurooppalaistapahtumaan ei ole vielä julkistettu, mutta lukuisissa spekulaatioissa päätähden paikkaa on povattu itseoikeutetusti Alexander Gustafssonille. Ruotsin supertähteä vastaan on useiden lähteiden mukaan tulossa amerikkalainen Corey Anderson.

UFC on vieraillut Tukholmassa aiemmin viisi kertaa vuoden 2012 jälkeen.

”Palaamme mielellämme Ruotsiin. Skandinaaviset fanimme ovat fantastisia ja ovat aina tukeneet sankareitaan sankoin joukoin. Ruotsissa on vahva ja leveä ottelijapohja ja he tarjoavat varmasti seuraamisen arvoisen show’n kesäkuussa”, maalailee UFC:n Euroopan asioista vastaava varapresidentti David Shaw organisaation tiedotteessa.

Suomalaisottelijoista Teemu Packalén ottelee huhtikuussa Pietarissa Aleksandr Jakovlevia vastaan.

Teksti & kuva: Jani Mesikämmen

Virkailija Jani Mesikämmen

Check Also

CAGE 52 – Liveseuranta

Edellisestä olikin vierähtänyt aikaa! Edellisen kerran Helsingin Kulttuuritalolla oteltiin 10.10.2020 ja silloinkin paikan päälle oli …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *