Veera Nykänen pääsee ottelemaan – Skotlannissa odottaa ”ärsyttävän pitkä ja hyvin liikkuva vastustaja”

Suomalaisten naisvapaaottelijoiden maailmankiertue jatkuu huhtikuussa, kun Veera Nykänen nousee häkkiin Skotlannissa.

Veera Nykänen valmistautuu ottelemaan Skotlannissa. Kuva: Jarno Nurminen.

Primus Fight Teamia edustava Veera Nykänen (1-1-0) palaa tositoimiin 20. huhtikuuta Glasgow’ssa Evolution of Combat 4 -tapahtumassa. Vastaan asettuu paikallinen Fee Chrystall (0-1-0) ja ottelun painorajaksi on sovittu 50 kiloa. Nykänen nähtiin edellisen kerran häkissä syyskuussa 2017 Carelia Fight 14 -tapahtumassa. Tällöin Nykänen palasi neljän vuoden ottelutauolta voittaen venäläisen Olga Vlasovan.

Fee Chrystall debytoi ammattilaisen maaliskuussa 2018 häviten Jade Bakerille teknisellä tyrmäyksellä. Nykänen on jo hieman kerennyt tutustumaan tulevaan vastustajaansa.

”Ärsyttävän pitkä ja hyvin liikkuva vastustaja sieltä on taas tulossa. Onneksi olen oman salin treenikavereiden lisäksi päässyt harjoittelemaan muun muassa Anette Österbergin kanssa, joka on myös ärsyttävän pitkä ja hyvin liikkuva”, Nykänen arvioi.

Ottelusuunnitelmakin Skotlantiin on melko selkeä ja jopa varsin looginen. Nykänen ei pelkää Chrystallin lyöntejä, vaan luottaa omaan painiinsa.

”Omat vahvuudet edellä mennään, sillä olisihan se hölmöä mennä heikkoudet edellä”, sutkauttaa Nykänen itsevarmasti.

20. huhtikuuta nähdään myös toinen suomalainen vapaaottelija tositoimissa ulkomailla, kun Teemu Packalen ottelee UFC:n Pietarin illassa.

Teksti: Matti Hirvonen
Kuva: Jarno Nurminen

Virkailija Matti Hirvonen

Check Also

CAGE 52 – Liveseuranta

Edellisestä olikin vierähtänyt aikaa! Edellisen kerran Helsingin Kulttuuritalolla oteltiin 10.10.2020 ja silloinkin paikan päälle oli …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *