Huone mäsäksi ja varastettu taksi alle – UFC-tähti tyrmässä Teneriffalla

UFC-ottelija Darren Till kavereineen ovat kaikesta päätellen varsin huonokäytöksisiä turisteja.

 Darren Till Teneriffa
Darren Tillin käytöstavat ovat hakusessa. Kuva: Jani Mesikämmen.

Teneriffan poliisiviranomaiset ovat brittimedian mukaan pidättäneet UFC-ottelija Darren Tillin ja hänen turistiystävänsä. Pidätys tapahtui Costa Adejen alueella varhain torstaiaamuna. Pidätystä ennen Till ystävineen oli hajottanut hotellihuoneensa irtaimistoa ja tyhjentänyt jauhesammuttimen huoneeseen, jonka johdosta heidät oli häädetty hotellista.

Seurue oli jatkanut matkaa toiselle hotelille, johon heitä ei kuitenkaan oltu hyväksytty asiakkaiksi. Tämän jälkeen rytmiryhmä oli ottanut taksin hotellilta. Kuskin laittaessa matkalaukkuja kyytiin seurue oli päättänyt ottaa taksin kirjaimellisesti ja lähteä omin neuvoin huristelemaan pitkin Teneriffan teitä. Seurue jäi lopulta paikallisen poliisipartion kiikkiin ​​La Caletan alueella.

Darren Till nähtiin viimeksi vapaaotteluhäkissä Lontoon UFC-illassa maaliskuussa. Tällöin Jorge Masvidal sai britin näyttämään turistilta kotimaassaan. Saapa nähdä, millaisessa häkissä Till seuraavaksi nähdään.

Teksti: Matti Hirvonen
Kuva: Jani Mesikämmen

Virkailija Matti Hirvonen

Check Also

CAGE 52 – Liveseuranta

Edellisestä olikin vierähtänyt aikaa! Edellisen kerran Helsingin Kulttuuritalolla oteltiin 10.10.2020 ja silloinkin paikan päälle oli …