Juho Valamaa jäi kotiin Tukholman tanssiaisista

Turkulaisjyrän kevättanssit jäivät haasteeksi jalkavaivan vuoksi.

Juho Valamaa
Juho Valamaa joutuu jatkamaan ottelutaukoaan. Kuva: Jani Mesikämmen.

Ennakkotiedoista poiketen vapaaottelija Juho Valamaa (15-6-0) ei esiinny lauantaina Tukholman Superior Challenge 19 -illassa. Finnfighters’ Gymin kokeneen taistelijan piti kohdata isäntämaan Rostem Akman (5-0-0), mutta jalkavaiva pakotti turkulaisen vetäytymään koitoksesta.

”Vähän reilu kuukausi sitten tuli polveen lumpion tienoille tulehdus. En ole sen takia pystynyt tekemään lajitreeniä oikein yhtään. Jalka oli aika turvoksissa pari viikkoa, eikä se ole vieläkään kunnolla palautunut. Kun ei ollut tietoa toipumisaikataulusta, oli järkevintä perua matsia, ja se oli näemmä oikea ratkaisu”, Juho Valamaa kertoo.

Valamaan paikkaajaksi otteluun on kiinnitetty Brasilian Mauricio Reis. Valamaa kuntouttaa jalkaansa toistaiseksi levolla, uusia ottelusuunnitelmia ei vielä ole vireillä. Turkulaisella on toistaiseski voimassa sopimussa venäläisen M-1 Challengen kanssa.

Juho Valamaan poisjäännistä huolimatta Superior Challenge -iltamassa nähdään suomalaisväriä, kun häkkiin nousevat hänen seuratoverinsa Mika Kuronen sekä pikahälytyksellä paikkaajaksi kiinnitetty Patrik Pietilä.

Teksti & kuva: Jani Mesikämmen

Virkailija Jani Mesikämmen

Check Also

CAGE 52 – Liveseuranta

Edellisestä olikin vierähtänyt aikaa! Edellisen kerran Helsingin Kulttuuritalolla oteltiin 10.10.2020 ja silloinkin paikan päälle oli …