Cage Warriors 108 – Aleksi Mäntykivi illan päätähdeksi Walesiin

Cage Warriors 108 otellaan 12. lokakuuta Cardiffissa ja sen kirkkaimmaksi tähdeksi on kiinnitetty Loop Martial Artsin Aleksi Mäntykivi.

Cage Warriors 108
Tämä armoton retkikunta lähtee kaatamaan Mason Jonesia Cage Warriors 108 -iltaan. Kuva: Jarno Nurminen

UFC:n kannalta merkittävin organisaatio, Cage Warriors, julkisti tänään Cardiffin iltansa pääottelun. Ottelussa mittaa toisistaan ottavat Euroopan kuumimmiksi kevytsarjalaisiksi luonnehditut Aleksi Mäntykivi (13-5-0) ja kotiyleisön suosikki Mason Jones (7-0-0).

Cage Warriors ei säästele ylisanoja kummankaan ottelijan kohdalla, organisaation oman tiedotteen löydät täältä.

Mäntykivi on tämän vuoden aikana tuhonnut molemmat vastustajansa Cage-illoissa näytöstyyliin ja nyt vastaan asettuu toistaiseksi voittamaton 24-vuotias Walesista. Vakuuttava voitto Jonesista saattaisi hyvinkin povata ovien aukeamista joko titteliotteluun tai UFC:n suuntaan. Joka tapauksessa lokakuinen Cage Warriors 108 -illan pääottelu on Mäntykiven uran kannalta merkittävä ja mikä parasta, sitä voi jokainen seurata livenä UFC Fight Pass -palvelun kautta.

Teksti: Jyrki Nurminen

Kuva: Jarno Nurminen

Virkailija Jyrki Nurminen

Check Also

CAGE 52 – Liveseuranta

Edellisestä olikin vierähtänyt aikaa! Edellisen kerran Helsingin Kulttuuritalolla oteltiin 10.10.2020 ja silloinkin paikan päälle oli …