Jymypommi – Patrik Pietilä Bellatoriin

Patrik Pietilän hyvin alkanut vuosi saa jatkoa, kun lahtelainen saa oivan näytönpaikan huippupromootion Irlannin iltamassa.

Patrik Pietilä
Patrik Pietilä ei jätä tilaisuuksia käyttämättä. Kuva: Jarno Nurminen.

Lahden Gentain Patrik Pietilä kohtaa 27. syyskuuta Irlannin pääkaupungissa Dublinissa järjestettävässä Bellator 227 tapahtumassa kotikehän Ryan Roddyn (7-1-1). Pietilä korvaa ottelussa englantilaisen Gavin Hughesin.

Ryan Roddy palaa ottelupäivänä lähes tarkalleen neljän vuoden mittaiselta ottelutauolta, sillä viimeksi hänet nähtiin tositoimissa 26.9.2015 M4TC 18: Takeover tapahtumassa Englannissa. Tällöin tuloksena oli tasapeli sittemmin Makwan Amirkhaniakin vastaan otelleen Chris Fishgoldin kanssa.

Pietilä puolestaan nähtiin ottelemassa viimeksi toukokuussa Ruotissa Superior Challange 19 tapahtumassa. Tällöin lahenmies pisti jauhot suuhun epäilijöille voittamalla ruotsalaislegenda David Bielkhedenin. Pietilä on vasta toinen suomalainen, joka pääsee ottelemaan maineikkaaseen Bellator-promootioon. Ensimäinen oli Marcus Vänttinen, joka vuonna 2012 hävisi ainoaksi jääneen Bellator-ottelunsa yhdysvaltalaiselle John Hawkille Bellator 66 tapahtumassa. Pietilän ottelusta kertoi ensinmäisenä mmafightin.com.

Teksti: Matti Hirvonen
Kuva: Jarno Nurminen

Virkailija Matti Hirvonen

Check Also

CAGE 52 – Liveseuranta

Edellisestä olikin vierähtänyt aikaa! Edellisen kerran Helsingin Kulttuuritalolla oteltiin 10.10.2020 ja silloinkin paikan päälle oli …