Huuhkajakapteenin pikkuveli palaa häkkiin Kiinassa

Huuhkajakapteeni Tim Sparvin pikkuveli Glenn Sparv kohtaa Suomessakin otelleen Konstantin Linnikin Kiinassa tulevalla viikolla.

Glenn Sparv
Glenn Sparv ahkeroi taas maailmalla.

Viime vuosien aktiivisimpiin suomalaisiin ammattilaisvapaaottelijoihin kuuluva Glenn Sparv palaa ehkä jopa yllättävän pitkältä ottelutauolta 7. syyskuuta Kiinassa järjestettävässä Rebel FC 9 -tapahtumassa. Vastaan asettuu ukrainalainen Konstantin Linnik, jonka jotkut saattavat muistaa keväisestä tappiosta Olli Santalahdelle.

”Vihdoinkin takaisin tositoimiin! Tykkään otella Rebel FC:ssä, he kohtelevat minua hyvin ja järjestävät hyviä tapahtumia”, tuumaa thaimaassa asusteleva Sparv.

Kysyttäessä vastustajasta on vastaus glennsparvmainen: ”Vastustajalla ei ole oikeastaan väliä. Menen vain tekemään työni ja saamaan palkkioni.”

Pitkän tauon aikana Sparv taustajoukkoineen on toki pyrkinyt saamaan ottelutilaisuuksia ja huuteluja mielenkiintoisiin suuntiin onkin lennellyt. Kohteeksi on valikoitunut muun muassa paljasnyrkkinen Anthony Johnson ja brasilialainen mörssäri Zuluzinho. Tarjoutuipa Sparv myös pikapaikkaajaksi UFC-kehissä nähtyä raskaansarjan Arjan Bhullaria vastaan.

”Haluan vanhan koulukunnan Pride-tyylisen friikkimatsin. Tavallisista otteluista ei oikein enää irtoa jännitystä, joten haluan vähän ekstraa. Mitä tulee pikahälytyksiin, olen aina valmis, varsinkin jos palkkio on kohdillaan”, Sparv summaa hyväntuulisesti.

Rebel FC -illan pääottelussa nähdään legendaarinen Phil Baroni. Sparv myöntää, ettö Baroni olisi hänellekin mieluinen vastus ja suomalainen paljastaakin olevansa amerikkalaisen ensimmäinen varavastustaja. Vaikka Baroni ei varavastustajaa tällä kertaa tarvitsisi, suunitelmat hänen varalleen ovat silti selvät.

”Mennään sitten otteluillan jatkoille Baronin kanssa, varmaan hauska ilta tiedossa.”

Teksti: Matti Hirvonen
Kuva: CTMMAA.org

Virkailija Matti Hirvonen

Check Also

CAGE 52 – Liveseuranta

Edellisestä olikin vierähtänyt aikaa! Edellisen kerran Helsingin Kulttuuritalolla oteltiin 10.10.2020 ja silloinkin paikan päälle oli …