Invicta FC: Suotamalle tiukka tappio.

Maiju Suotama hävisi avauskierroksen ottelunsa yhdysvaltalaiselle Shanna Youngille.

Maiju Suotama joutui katsomon puolelle. Kuvassa Kansasin ykkösisäntä Pasi Hellman ja Team Suotama. Kuva: Pasi Hellman.

Ottelun alussa Suotama sai ajettua painitaustaisen karaten mustanvyön Youngin häkin seinää vasten. Noin minuutin kohdalla imatralainen tiputti itsensä Youngin jalkoihin ja suoritti upean kahden jalan alasviennin. Tästä alkoi armoton prässääminen, Suotaman liikkuessa milli milliltä parempaan positioon. Lopulta Suotama löysikin tiensä Youngin selkään, josta yhdysvaltalainen lopulta sai liutettua Suomalaisen päänsä yli mattoa kohden. Matkalla Suotama kuitenkin sai käsilukko-otteen, jonka Young puolusti.
Erää oli tässä kohtaa jäljellä alta minuutti. Young alkoi lyömään nyt allaan olevaa Suotamaa vimmatusti, joskin kertaalleen vielä joutui puolustamaan Suomalaisen hakeman käsilukko-otteen.

Sekä suomalainen että yhdysvaltalainen selvisivät lopulta yksieräisen ottelun loppuun. Lopulta Kansasin osavaltion urheilukommission julisti voittajaksi Shanna Youngin yskimielisellä päätöksellä. Täten Shanna Young siirtyi turnauksen semifinaalivaiheeseen, Suotaman siirtyessä yleisön puolelle.

”S**tanan tiukka seula”, kommentoi Kansas Citystä tavoitettu Suotama tuoreeltaan.

Teksti:Matti Hirvonen
Kuva: Pasi Hellman.

Virkailija Matti Hirvonen

Check Also

CAGE 52 – Liveseuranta

Edellisestä olikin vierähtänyt aikaa! Edellisen kerran Helsingin Kulttuuritalolla oteltiin 10.10.2020 ja silloinkin paikan päälle oli …