BJJ hävisi pallopeleille – liitto etsi uuden SM-kisa-areenan pikavauhtia

Suomen Brasilialaisen Jujutsun Liitto (SBJJL) joutui etsimään uuden kisapaikan vain paria kuukautta ennen SM-kisoja.

BJJ on mattokamppailulaji, jonka SM-kiast olivat vaarassa. Kuva: Jani Mesikämmen.

BJJ:n SM-kisat oli alunperin tarkoitus järjestää Tampereella Kauppi Sports Centerin tiloissa 16.-17 marraskuuta. Tänään kuitenkin SBJJL tiedotti Facebook-sivuillaan etsivänsä uusia tiloja SM-kisoja varten, samalla pyytäen BJJ-yhteisöltä apuja uusien tilojen löytämisessä. Kamppailuviraston saamien tietojen mukaan asianmukainen varaus tiloista oli tehty jo yli vuosi sitten. Tiloje omistaja kuitenkin vuokrasi tilat eteenpäin elokuun alussa ja SBJJL:n tekemä varaus ei syystä tai toisesta välittynyt uudelle vukralaiselle, joka vuokrasi tilat eräteenpäin Palloliitolle. Palloliiton internet-sivujen mukaan Kauppi Sports Centerin tiloissa pelataan runsaasti futsalia BJJ SM-kisojen aikaan.

BJJ-liiton Facebook-julkaisu keräsi paljon huomiota ja komenttiosio täyttyikin nopeasti paikkaehdotuksista ja tarjouksista. Hetken päästä liito pystyikin jo tiedottamaan uusien tilojen löytymisestä Lempäälän Ideaparkista. Jos alla oleva julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Hätähuuto!!!Liitto on kohdannut vaikeuksia liittyen marraskuun SM-kisojen tilavaraukseen. Joku pallopeli oli saanut…

Posted by Suomen brasilialaisen jujutsun liitto (SBJJL) on Tuesday, 17 September 2019

Juttua päivitetty kello 16.39 uusien tilojen löytymisen johdosta.

Teksi: Matti Hirvonen
Kuva: Janki Mesikämmen

Virkailija Matti Hirvonen

Check Also

CAGE 52 – Liveseuranta

Edellisestä olikin vierähtänyt aikaa! Edellisen kerran Helsingin Kulttuuritalolla oteltiin 10.10.2020 ja silloinkin paikan päälle oli …