Veera Nykänen Ruotsiin ottelemaan

Poikkeuksellisesti Veera Nykänen pääsee kehään jo toisen kerran kalenterivuonna.

Veera Nykänen nousee taas varjoista. Kuva: Jarnon Nurminen.

Marraskuun 16. päivä Tukholmassa oteltavassa Ak Fighting Cahmpionships 2 tapahtumassa vastaan asettuu Ruotsin Fannie Redman. Ottelu on sovittu viidenkymmenen kilon ”cathweight” painoluokkaan. Ruotsalainen on vuoden 2017 amatöörivapaaottelun Euroopan mestari, joka ammattilaisdebyytissään 2018 voitti Nykäsen tiimikaverin Tiia Kohtamäen ensimmäisen erän käsilukolla. Edellisen kerran Redman nähtiin häkissä CWFC 104 tapahtumassa, jolloin tuloksena oli tappio brittinousukas Cory McKennalle.

”Taas mennään cathweightissä, mutta hienoa että löytyi matsi, niitä kun ei ole liikaa tarjolla”, iloitsee harvakseltaan ottelemaan päässyt Nykänen Kamppailuvirastolle. Edellisen kerran helsinkiläisottelija nähtiin tositoimissa huhtikuussa Skotlannissa Evolution of Combat 4 tapahtumassa, jolloin tuloksena oli tappio paikalliselle Fee Chrystallille kilpailullisen viidentoista minuutin jälkeen.

Teksti: Matti Hirvonen
Kuva: Jarno Nurminen

Virkailija Matti Hirvonen

Check Also

CAGE 52 – Liveseuranta

Edellisestä olikin vierähtänyt aikaa! Edellisen kerran Helsingin Kulttuuritalolla oteltiin 10.10.2020 ja silloinkin paikan päälle oli …