Invicta FC 38: Suotama helposti painoissa

Myös vastustaja Shanna Young pääsi painoihin.

Maiju Suotama ja Shanna Young ovat kohdanneet ennenkin, kuva kaksikon edellisen kohtaamisen puntarilta syyskuulta. Kuva: Pasi Hellman.

Maiju Suotama kohtaa perjantain ja lauantain välisenä yönä Shanna Youngin kärpässarjan taistossa Invicta FC 38 tapahtumassa Kansas Cityssä. Virallisessa punnituksessa Suotama painoi 124,2 paunaa. Vaa’alle ei jäänyt hirveästi jännitettävää, sillä yhteisö- ja mikroblogipalvelu Twitterissä imatralaisottelija kertoo olleensa painoissa jo eilen.

Kilpasisko Shanna Young painoi puolestaan 125,7 paunaa, eli puolitoista paunaa enemmän kuin Suotama. Vaikka kärpässarjan virallinen raja on 125 paunaa, oli Young vielä sallituissa rajoissa, sillä viralliset säännöt sallivat paunan ylityksen otteluissa, joissa ei ole titteliä jaossa.

Suotama ja Young kohtasivat jo aiemmin syksyllä Invicta Phoenix Series 2 turnauksen avauskierroksella. Tällöin Suotama hävisi yksieräisen matsin tuomaripäätöksellä, vakuuttavasta painiklinikasta huolimatta.

Teksti: Matti Hirvonen
Kuva: Pasi Hellman

Virkailija Matti Hirvonen

Check Also

CAGE 52 – Liveseuranta

Edellisestä olikin vierähtänyt aikaa! Edellisen kerran Helsingin Kulttuuritalolla oteltiin 10.10.2020 ja silloinkin paikan päälle oli …