Helsinkiläisduolle voitto ja tappio Tsekinmaalta

Helsinkiläiset Combat Academy of Finlandin Deo Phetsangkhat ja Suk Akbari matkasivat lauantaina Tsekinmaalle Bidva o Frydland 9 -potkunyrkkeilytapahtumaan kohtaamaan paikalliset vastustajat.

Vasta muutaman ottelun kokemuksella maailmalle lähtenyt Suk Akbari haastoi ennakkoluulottomasti paljon kokeneemman Tomik Nguyenin koviin iskujenvaihtoihin. Taktiikka tuottikin tulosta ja ensimmäisen erän lopulla Akbari löi vastustajansa lattiaan. Helsinkiläinen haki luvunlaskun jälkeen hurjasti tyrmäystä, mutta kello pelasti Nguyenin erätauolle.

Toisessa erässä Akbari jatkoi siitä mihin oli jäänyt ja löi tsekin uudelleen luvulle niin, ettei tämä siitä enää toennut ottelemaan. Suk Akbarille tuloksena siis hieno tekninen tyrmäysvoitto ulkomailta.

Deo Phetsangkhat sai illan pääottelussa vastaansa tuoreen potkunyrkkeilyn amatöörien maailmanmestarin Vaclav Sivakin. Ottelu oli vauhdikas vaikka hieman rikkonainen. Tsekkiläisyleisö sai kuitenkin nähdäkseen runsaasti kovia iskujenvaihtoja, joissa kovia osumia syntyi molemmin puolin. Kolmen erän tiukan kamppailun jälkeen tuomaristo näki Sivakin voittajaksi pistein.

Teksti: Antti Sariola

Virkailija Jani Mesikämmen

Check Also

CAGE 52 – Liveseuranta

Edellisestä olikin vierähtänyt aikaa! Edellisen kerran Helsingin Kulttuuritalolla oteltiin 10.10.2020 ja silloinkin paikan päälle oli …