Niko Korventaus taisteli tasapelin Liettuassa

Niko Korventaus
Niko Korventaus esiintyi taas edukseen KOK-kehässä. Kuva: Areta Santos

Helsinkiläinen Combat Academy of Finlandin Niko Korventaus kohtasi lauantaina Liettuan Vilnassa isketyssä King of Kings 80 -tapahtumassa itseään huomattavasti kokeneemman Mindaugas Narauskasin tämän kotikehässä. Ottelu käytiin alle 71 kilon painoluokassa kolme kolmen minuutin erää ja se oli illan toinen pääottelu.

Ottelun alussa teknisesti taitavampi ja vauhdikkaasti otellut liettualainen piteli tahtipuikkoa ja keräsi enemmän osumia. Korventauksen paras ase takasuora osui kuitenkin muutaman kerran kovaa ristiinlyöntitilanteissa. Taistelun tiimellyksessä Narauskas lensi jopa kertaalleen hyppypotkun jälkitilanteessa ulos kehästä suoraan Korventauksen avustajan Pok Jääskeläisen syliin.

Ottelu tasoittui vanhetessaan ja suomalaisen takakäsi alkoi löytää maaliaan yhä useammin. Kolmannessa erässä molemmat ottelijat olivat silminnähden uupuneita, mutta helsinkiläinen kykeni sisulla puristamaan itsestään irti enemmän hyökkäyksiä ja viemään erän nimiinsä.

Ekstraerää ei tässä ottelussa ollut käytössä ja tuomarit näkivät tiukan kamppailun ristiin, joten tuloksena oli tasapeli hajaäänin.

Illan pääottelussa 71-kiloisten hallitseva mestari Henrikas Viksraitis otti rutiininomaisen pistevoiton Turkin Abdullah Kaplanista kolmieräisessä ottelussa, jossa Viksraitisin titteli ei ollut panoksena.

Teksti: Antti Sariola
Kuva: Areta Santos

Virkailija Jani Mesikämmen

Check Also

CAGE 52 – Liveseuranta

Edellisestä olikin vierähtänyt aikaa! Edellisen kerran Helsingin Kulttuuritalolla oteltiin 10.10.2020 ja silloinkin paikan päälle oli …