Daniel Forsberg säilytti mestaruusvyönsä keskeytyksellä

Turun ylpeys Daniel Forsberg säilytti King of Kingsin alle 85-kiloisten MM-tittelinsä kolmannen erän keskeytysvoitolla Latvian Riiassa isketyssä KOK 81 -tapahtumassa.

Daniel Forsberg ei luopunut komeasta vyöstään. Kuva: Teemu Siikarla.

Kotikaupungissaan otellut Jurijs Orlovs tarjosi ottelun alusta lähtien Forsbergille tiukan haasteen. Turkulaisen kovat potkut aiheuttivat Orlovsille ongelmia, mutta niiden välillä tauottua tämä pääsi taas kamppailuun mukaan. Kaksi ensimmäistä erää olivat suhteellisen tasaisia, mutta Forsberg iski parhaat osumat ja toisessa erässä Orlovs pyyhki jo pariin otteeseen nenäänsä suomalaisen kovien takakäden lyöntien jäljiltä.

Ottelu ratkesi kolmannen erän alkupuolella, kun iskujenvaihtotilanteen jälkeen latvialainen syöksyi itse naama edellä suoraan Forsbergin päähän ja rikkoi nenänsä lopullisesti. Lääkäri tutki vammaa pitkään, mutta totesi lopulta tilanteen toivottomaksi ja neuvoi tuomaria keskeyttämään ottelun.

Hieman antiklimaattisesti päättyneen kamppailun jälkeen Forsberg lupasi ottavansa tarvittaessa uusinnan pettynyttä Orlovsia vastaan.

Teksti: Antti Sariola
Kuva: Teemu Siikarla

Virkailija Jani Mesikämmen

Check Also

CAGE 52 – Liveseuranta

Edellisestä olikin vierähtänyt aikaa! Edellisen kerran Helsingin Kulttuuritalolla oteltiin 10.10.2020 ja silloinkin paikan päälle oli …