Anton Kuivanen koki kovia Abu Dhabissa

Anton Kuivasen ilta päättyi synkästi. Kuva: Jarno Nurminen.

UAE Warriorsin pääottelussa perjantai-iltana esiintynyt Anton Kuivanen (26-11) kohtasi yhdysvaltalaisen Dan Moret’n (13-6). Kahden entisen UFC:n kevytsarjalaisen ottelijan kohtaaminen käytiin tyhjeneville katsomoille Abu Dhabin illassa, kun paikalliset ottelijat olivat jo esiintyneet.

Vasenkätinen ja pidempi Moret aloitti ottelun pehmittämällä Kuivasen etujalan sisäpuolta eikä aikaakaan, kun Moret pääsi yllättämään lyöntisarjalla Kuivasen ja suomalainen joutui hakemaan vauhtia kanveesilta. Kuivanen selvitti lopulta tilanteen kunnialla saaden avauserän päätteeksi kaadettua Moretin hetkellisesti mattoon.

Toisessa erässä Kuivasen takimmainen suora löysi kahdesti Moretin leuan, tasaisen ja maltillisen toisen erän viimeisillä sekunneilla Moret kuitenkin iski Kuivasen selälleen rajulla osumalla ja häkkituomari keskeytti taiston. Sairauslomalta palannut Kuivanen kärsi toisen tappion putkeen ja jälleen kerran teknisellä tyrmäyksellä.

Teksti: Jaakko Dahlbacka
Kuva: Jarno Nurminen

Virkailija Jani Mesikämmen

Check Also

CAGE 52 – Liveseuranta

Edellisestä olikin vierähtänyt aikaa! Edellisen kerran Helsingin Kulttuuritalolla oteltiin 10.10.2020 ja silloinkin paikan päälle oli …