Timo Venäläinen iskee pääottelussa Marokossa

Lahti Thaiboxing Clubin Timo Venäläinen matkaa viikonlopuksi Marokkoon Marrakechiin kohtaamaan kokeneen ranskalais-algerialaisen thainyrkkeilijän Mustapha ”Totof ” Youcefin. Diamond Fight -organisaation järjestämä ottelu käydään täysin thainyrkkeilysäännöin alle 65 kilon painoluokassa ja kyseessä on tapahtuman pääottelu.

Totof on 43-vuotias ottelija ja aloittanut uransa jo 1990-luvun alussa. Lähes 30 vuoden uran tehneelle miehelle on kyseessä jo jäähdyttelyottelu, mutta hän on edelleen vaarallinen vastustaja taitojensa ja kokemuksensa ansioista. Nuoremman fyysisesti parhaassa iässään olevan Venäläisen paras ase lienee pitää kovaa tempoa ja temmata siten aloitteet itselleen.

Edellytykset tähän ovat kunnossa, koska Venäläinen on harjoitellut viime ajat todella kovaa ja vietti alkusyksystä kuusi viikkoa Thaimaassa harjoitusleirillä.

”Thaimaan leirityksestä on jo reilu kuukausi, mutta Vappulan Hannu on rääkännyt mua välineillä ja hyvää sparria olen myös saanut”, Venäläinen kommentoi valmistautumistaan.

Teksti: Antti Sariola
Kuva: Diamond Fight

Virkailija Jani Mesikämmen

Check Also

CAGE 52 – Liveseuranta

Edellisestä olikin vierähtänyt aikaa! Edellisen kerran Helsingin Kulttuuritalolla oteltiin 10.10.2020 ja silloinkin paikan päälle oli …