Jesse Urholinin tuhovoima oli liikaa Cage 49 -illassa

Jesse Urholinin uran viides ammattilaisottelu oli lyhyt, yksipuolinen ja veret seisauttava.

Jesse Urholinin tuomio
Kamppailuvirasto ei suosittele Jesse Urholinin alle jäämistä. Kuva: Teemu Siikarla.

Georgian Tbilisistä, Silkkitien varrelta Helsinkiin matkustaneen Tamaz Bochorishvilin (7-1-0) ja Jesse Urholinin (4-0-0) välinen kamppailu oli ennakkoon kutkuttava. Georgialainen vapaaottelumestari oli lopettanut kaikki vastustajansa luovutusotteilla ennen Suomeen saapumistaan. Urholin puolestaan on luonut Cage-organisaation häkistä itselleen linnakkeen, jonka siniseen kulmaan ei kenenkään kannata astella mikäli voittajaksi mielii. Cage 49 -ennakossani georgialaiseen paremmin perehdyttyäni totesin, että saumat Urholinin voittamiseen ovat hänellä kuitenkin erittäin niukat.

Karu totuus valkeni georgialaiselle painiveijarille hyvin nopeasti, kun hän omasta aloitteestaan hakeutui painietäisyydelle Urholinin kanssa. Porilainen alisti 23 -vuotiaan nuorukaisen allensa häkin lattialle ja alkoi rytmikkäästi kansan säestäessä takomaan georgialaisesta veripalttua iltapalaksi. Urholinin murjottua vastustajaansa ikuisuudelta tuntuneen hetken ajan ei häkkituomarille jäänyt muuta mahdollisuutta kuin pelastaa georgialainen keskeyttämällä ottelu.

Tarkemmin tämän ottelun ja illan kaikkien muiden otteluiden tapahtumista voit lukea tästä raportista.

Ottelun päätyttyä taltioimme Urholinin tunnelmat ja tulevaisuuden suunnitelmat tuoreeltaan.

Teksti ja haastattelu: Jyrki Nurminen

Kuva ja video: Jarno Nurminen

Virkailija Jyrki Nurminen

Check Also

CAGE 52 – Liveseuranta

Edellisestä olikin vierähtänyt aikaa! Edellisen kerran Helsingin Kulttuuritalolla oteltiin 10.10.2020 ja silloinkin paikan päälle oli …