Lauri Suomela haluaa nopeasti takaisin King of Kings -kehään

Lauri Suomela
Lauri Suomela oli voitokas Helsingin visiitillään. Kuva: Teemu Siikarla.

Kickboxing Team Oulun potkunyrkkeilijä Lauri Suomela iski vakuuttavan voiton Puolan Hubert Dylewskistä Helsingin Kulttuuritalolla käydyssä King of Kings 83 -tapahtumassa.

Suomela vei aseet koviin koukkulyönteihin erikoistuneelta puolalaiselta erityisesti paremmalla liikkeellään ja kovilla alapotkuillaan. Oululainen ei kuitenkaan ollut täysin tyytyväinen esitykseensä.

”Matsi sujui kohtuullisen hyvin, mutta ihan nappiin se ei mennyt. Alapotkut toimi tosi hyvin ja otti Dylewskiltä vauhtia pois. Polvet vastaan ei nyt toimineet niin hyvin kuin aiemmin, pitää petrata niitä. Sisukas kaveri oli kyllä, eikä antanut yhtään periksi, vaikka otti paljon osumaa”, Suomela analysoi.

Voittokantaan iskeneen Suomelan ammattilaisura jatkuu mitä ilmeisimmin King of Kingsin riveissä. Organisaatio järjestää ottelutapahtumia kuukausittain, joten ottelutilaisuuksia yleisöönmenevälle kamppailijalle on runsaasti.

”Aion jatkaa King of Kingsin riveissä ottelemista ja MM-titteli on tietenkin tavoitteena. Alustavasti oli puhetta, että saattaisin otella jo kevään aikana uudestaan, mutta katsotaan nyt miten homma etenee”, oululainen povaa.

Vapaita paikkoja King of Kingsin tulevilla ottelukorteilla on ainakin huhtikuun alussa Pohjois-Makedoniassa ja toukokuussa Hampurissa ja nämä lienevät todennäköisimmät kohteet Suomelan seuraavalle ammattilaisottelulle.

Teksti: Antti Sariola
Kuva: Teemu Siikarla

Virkailija Antti Sariola

Check Also

CAGE 52 – Liveseuranta

Edellisestä olikin vierähtänyt aikaa! Edellisen kerran Helsingin Kulttuuritalolla oteltiin 10.10.2020 ja silloinkin paikan päälle oli …