Crest PFT -karsintaturnaus dramaattiseen päätökseen

Vantaalla kilvoitellaan syyskuussa taas kunniasta ja kimalluksesta. Kuva: Jarno Juutinen.

Helsingin Metsälässä karisteltiin lauantaina painiruosteet kainaloista ja päästeltiin korona-aikana kertyneitä höyryjä kuuden kutsukilpailijan tavoitellessa karsintaturnauksen voittoa ja mahdollisuutta kilpailla 26. syyskuuta Vantaalla järjestettävässä Crest PFT 3 -lukkopainitapahtumassa.

Posti oli kantanut kutsun karsintakilpailuun Jyväskylän Fight Clubin Joonas Uusi-Autille, BJJ Vaasan Riku Leinoselle, Ippon Loimaan Juha Leinolle, Polar Jiujitsu teamin Olli Varjeelle sekä GB Gymin Konsta Koivistolle ja Santeri Sorannalle.

Finaalissa kohtasivat lohkovoittajat BJJ Vaasan Riku Leinonen sekä Jyväskylän Fight Clubin Joonas Uusi-Autti. Lähes välittömästi ottelun alettua Uusi-Autti tiputti itsensä alle avoimeen guardiin, josta ottelu nousi takaisin pystyyn molempien haettua väkevästi jalkalukkoa.

Pikaisen pystyottelun päätteeksi Jyväskylän Uusi-Autti livahti vahvasti turnauksessa otelleen Vaasalaisen selkään ja sai haettua vastustajan tajunnan menetykseen johtaneen napakan takakuristuksen.

Tarik Hopstock vei nimiinsä edellisen Crest-turnauksen voiton. Kuva: Jarno Juutinen.

Crest Professional Fighting Tournament 3 järjestetään 26. syyskuuta Martinlaakson Martinus-konserttisalissa. Turnaukseen huimaa 3000 euron palkintopottia ovat tavoittelemassa Ilari Grönholm, Jaakko Hulkkonen, Ville Heikkonen, Lauri Karppinen, Matias Pahkala, Miika Suvanto, tuore karsintavoittaja Joonas Uusi-Autti sekä Norjan ihmissilppuri Tarik Hopstock.

Varsinaisen turnauksen lisukkeina tapahtumassa nähdään useita nimekkäitä superfight-otteluita.

Teksti ja kuvat: Jarno Juutinen

Virkailija Jarno Juutinen

Check Also

CAGE 52 – Liveseuranta

Edellisestä olikin vierähtänyt aikaa! Edellisen kerran Helsingin Kulttuuritalolla oteltiin 10.10.2020 ja silloinkin paikan päälle oli …