Tomi Silvennoinen lähtee ryöstöretkelle Puolaan


Ammattinyrkkeilijä Tomi Silvennoinen (9-1-0) iskee vuoden ensimmäisen ottelunsa 29. elokuuta. Porvoolainen matkustaa Puolaan, jossa hän kohtaa Knockout Boxing Night 12 -illassa kotikehän tappiottoman iskijän Przemyslaw Zyskin (13-0-0) .

Silvennoinen voitti edellisessä ottelussaan huhtikuussa 2019 WBC-liiton Youth Silver Super Welterweight -mestaruuden. Silvennoiselle on siis kertynyt ottelutaukoa reilusti yli vuosi.

Hänen piti otella maaliskuussa Euroopan unionin tittelistä, mutta ottelu peruttiin koronan takia. Silvennoisen vastustajalle tämä on puolestaan jo vuoden kolmas ottelu.

Ottelu on ennakkoasetelmiltaan sangen tasainen. Toki Zysk lähtee hienoisena ennakkosuosikkina kotikehän ottelijana, mutta ei olisi yllätys mikäli Suomen tämän hetken lupaavin ammattilainen hakisi Puolasta vierasvoiton tililleen.

”Puolan ykkönen on ihan hyvä nyrkkeilijä, mutta omilla vahvuuksillani voitan kaverin pää kylmänä. Valmistautuminen on sujunut todella hyvin ja treeni on maistunut, nyt ollaan kunnossa”, Silvennoinen lupaa.

Teksti: Henri Lappalainen

Virkailija Jani Mesikämmen

Check Also

CAGE 52 – Liveseuranta

Edellisestä olikin vierähtänyt aikaa! Edellisen kerran Helsingin Kulttuuritalolla oteltiin 10.10.2020 ja silloinkin paikan päälle oli …