Niko Korventaus iskee Tallinnassa KOK-turnauksessa

Combat Academyn helsinkiläinen Niko Korventaus osallistuu 10. lokakuuta Tallinnassa järjestettävässä King of Kings 85 -tapahtumassa neljän miehen alle 75-kiloisten potkunyrkkeilyturnaukseen.

Ensimmäisellä kierroksella Korventaus saa vastaansa 19-vuotiaan potkunyrkkeilyn nuorten Maailman ja Euroopan mestarin Andres Oitsarin, joka hakee nyt läpimurtoaan ammattilaisena. Narvalainen Oitsar on tunnettu aggressiivisena ja tyyliltään avoimena taistelijana kuten Korventauskin, joten luvassa on taattua iskujuhlaa, jonka päättyminen tyrmäykseen ei olisi yllätys.

Turnauksen toiseen parin ennakkosuosikkina lähtee tartolainen Ott Remmer. Remmer on nähty Suomessa useita kertoja ammattinyrkkeilyssä ja häin iski kotikehässään jälkipuheita herättäneen ekstraerän pistevoiton Lauri Suomelasta. Remmeriä vastaan asettuu Tallinnan oma poika Sergei Makejev. Makejev on suomalaisista kohdannut kahdesti Henri Kurttilan, voittaen molemmat ottelut ja lisäksi hän on kärsinyt tappion Lauri Suomelalle.

Tapahtuman muuta ottelukorttia ei ole vielä julkaistu ja odotettavissa on, että Tallinnan illassa nähdään Korventauksen lisäksi myös muita suomalaisottelijoita.

Teksti: Antti Sariola

Kuva: King of Kings

Virkailija Antti Sariola

Check Also

CAGE 52 – Liveseuranta

Edellisestä olikin vierähtänyt aikaa! Edellisen kerran Helsingin Kulttuuritalolla oteltiin 10.10.2020 ja silloinkin paikan päälle oli …