Vapaaottelu vihdoin sallittua Ranskassa – Bellator MMA iskee markkinarakoon

Ranskan nyrkkeilyliitto (FFB) on maan Urheiluministeriön valtuutuksella ottanut vapaaottelun siipensä alle ja toimii maassa lajin valvonnasta vastaavana tahona. Kauaa ei tarvitse tämän uutisen jälkeen vapaaottelun virallista debyyttiä Ranskassa odotella.

Bellator MMA järjestää Pariisissa ottelutapahtuman 10. lokakuuta. Illan tunnetuimpia nimiä on kotkehän raskaansarjalainen Cheick Kongo, joka kohtaa Tim Johnsonin. Välisarjan Bellator-tähti Michael ”Venom” Page on kiinnitetty myös kortille. Häntä vastaan asettuu tappioton Ross Houston.

Ottelukortilla ranskalaisedustus on vahva kun Pariisin häkissä nähdään 10 kotikehän kamppailijaa.

”Tämä on monumentaalinen hetki lajin ja meidän organisaatiomme historiassa. On kunnia, että Bellator promotoi ensimmäistä ison organisaation MMA-tapahtumaa Ranskassa”, iloitsee Bellator-pomo Scott Coker.

Tapahtumaan myydään pieni määrä lippuja, joten aivan tyhjille seinille ei tapahtumaa tarvitse järjestää.

Virkailija Jani Mesikämmen

Check Also

CAGE 52 – Liveseuranta

Edellisestä olikin vierähtänyt aikaa! Edellisen kerran Helsingin Kulttuuritalolla oteltiin 10.10.2020 ja silloinkin paikan päälle oli …