Miehemme maailmalla, Hussein ja Toivonen tulessa parin viikon välein

Suomalaisen vapaaottelun kärpässarjan kärkinimet Abdul Hussein ja Aleksi Toivonen ovat molemmat tulessa parin viikon välein.

Ensin vuoron saa Espoon Kehähaiden 23-vuotias Abdul ”Abba” Hussein (7-1-0), joka ottelee Brave CF 42-tapahtumassa Bahrainissa 24.9. kanadalaista Zach Makovskya (21-9-0) vastaan. Makovsky on aiemmin urallaan voittanut Bellatorin kärpässarjan mestaruuden, joten on sanomattakin selvää, että Abdul Hussein kohtaa tähänastisen uransa kovimman vastustajan.
Ottelu on osa Brave CF:n kärpässarjan mestaruusturnausta jonka päätteeksi promootio kruunaa painoluokkaan uuden mestarin. Turnauksen neljä kierrosta otellaan tulevan vuoden aikana, joten ensi kesään mennessä mestari pitäisi olla selvillä.
Tapahtumaa pystyy seuraamaan Brave CF oman verkkopalvelun kautta.

Singaporessa asuva lahtelainen Aleksi ”the Giant” Toivonen ( 7-0-0) pääsee tosi toimiin 9.10. uudessa kotikaupungissaan, One Championship promootion tapahtumassa. Vastustaja Reece McLaren (13-7-0) tulee Australiasta ja on edellisessä ottelussaan päihittänyt Gary Mangatin, joka puolestaan takoi keskeytyksen Toni Taurusta keväällä 2019. Toivosen tavoin McLaren on vahvimmillaan matto-ottelussa ja hakee hanakasti kuristuksia. Toivonen on kuntouttanut leikattua polvea viimeisen vuoden ajan, jota ennen hän ehti debytoimaan One:n riveissä napaten tyylikkään Japanin Akihiro Fujisawasta.
Ennakkoasetelma otteluun on tasainen ja olisi helppo veikata ottelun ratkeavan matto-ottelussa. One Championshipin tapahtuma on seurattavissa omalla appilla tai youtube kanavalla.

Teksti: Jaakko Dahlbacka
Kuva: Brave CF & One Championship

Virkailija Jaakko Dahlbacka

Check Also

CAGE 52 – Liveseuranta

Edellisestä olikin vierähtänyt aikaa! Edellisen kerran Helsingin Kulttuuritalolla oteltiin 10.10.2020 ja silloinkin paikan päälle oli …