Maiju ”Mountain Momma” Suotaman leiristä kuuluu kummia

Team East Front’n Maiju ”Mountain Momma” Suotaman leiristä kuuluu erittäin makoisia uutisia. Alle 2 viikon kuluttua Karjalasta kajahtaa, kun Suotama astuu häkkiin Oktagon 22-tapahtumassa, 27.3.2021, Tšekin Tasavallassa. Vastaan asettuu Puolan Marta Waliczek (4-3-0), jonka viimeisin ottelu oli Lucie Pudilova’a vastaan päättyi hajaäänitappioon. Pudilovahan on suomalaisille surullisen tuttu kukistettuaan sekä Suvi Salmimiehen Cage 31-tapahtumassa, kuten myös Eeva Siiskosen Carelia Fight 12-tapahtumassa.

Tapahtumasta voi nauttia lähtemättä omalta kotisohvaltaan linkistä: https://oktagon.tv

Kuva: Oktagon MMA
Teksti: Teemu Siikarla

Virkailija Teemu Siikarla

Check Also

CAGE 52 – Liveseuranta

Edellisestä olikin vierähtänyt aikaa! Edellisen kerran Helsingin Kulttuuritalolla oteltiin 10.10.2020 ja silloinkin paikan päälle oli …