Repo haastaa maailmanmestari Lähderinteen

Helsingin Paasitornissa järjestetään 2.10.2021 suomen historian ensimmäinen shakkinyrkkeily tapahtuma. Tapahtuman järjestää Nordic Chessboxing Promotions.

Sakari Lähderinne ja shakkinyrkkeilyn innovattori Iepe Rubingh.

Illanpääottelu on paperilla mahtava, siinä kaksinkertainen shakkinyrkeilyn maailmanmestari ja ammattilaisena recordin 8-0 iskenyt Sakari Lähderinne kohtaa ammattilaisvapaaottelijana recordin 7-1 iskeneen Tuukka Repon. Ottelun painorajaksi on sovittu alle 80kg.

Repo hyppää shakkinyrkkeilydebyytissään niin sanotusti heti syvään päähän ja kohtaa kaikista kovimman vastustajan. Repo tunnetaan vapaaottelija tyrmäävistä lyönneistään ja niistä on varmasti iso apu kehän puolella. Ottelusta on tulossa paperilla tasainen ja on mielenkiintoista nähdä miten herrojen ottelu shakin parissa tulee sujumaan.

Itse iltaan on pääottelun lisäksi kaavailtu kolme muuta ottelua. Niissä kehään kipuaa muummuassa yhden ammattilaisottelun iskenyt Alex ”Vassu” Vassiliev.

Liput tapahtumaan myy Tiketti.

Kuva: Sakari Lähderinteen oma kuva-arkisto
Teksti: Henri Lappalainen

Virkailija Henri Lappalainen

Check Also

CAGE 52 – Liveseuranta

Edellisestä olikin vierähtänyt aikaa! Edellisen kerran Helsingin Kulttuuritalolla oteltiin 10.10.2020 ja silloinkin paikan päälle oli …