Maiju Suotama joutui taipumaan hurmeisen taiston jälkeen

Maiju Suotama vs. Lucie Pudilova kamppailu Oktagon 22-iltamissa ei päättynyt tällä kertaa sinivalkoisissa väreissä. Kotimaan Pudilova vei ottelun nimiinsä yksimielisesti kolmen, hurmeen värjäämän erän jälkeen.

Alla viesti Maijun Ingramista:

🔥

🇫🇮 MOON TÄLLAANEN, MÄ MITÄÄN ITTELLENI MAHARA.

Thank you all so much for the support. So sorry I wasn’t able to lead the fight and ended up with a loss. Thank you @luciepudilovamma for accepting the fight on such a short notice. Thank you @oktagonmma for providing us a platform to dance. Greatest thank you to @jukkapaananen for everything. I AM SORRY! 🙏

#teameastfront#oktagon#oktagonmma#invicta#invictaFC#bantamweight#flyweight#mountainmomma#mountivation#vuorimuori#imatra#athletelife#mmalifestyle#finnmade#femalefighters#fightersmind#femaledomination#mindsetiseverything#mindset#anatomyofafighterKuva Oktagon MMA / Maiju Suotaman Instagram
Teksti Teemu Siikarla / Maiju Suotama

Virkailija Teemu Siikarla

Check Also

CAGE 52 – Liveseuranta

Edellisestä olikin vierähtänyt aikaa! Edellisen kerran Helsingin Kulttuuritalolla oteltiin 10.10.2020 ja silloinkin paikan päälle oli …