Leveli Fight Night isketään tänään, 29.5.

Tänään, 29.5.2021 Lauantaina, käydään neljän miehen K-1 turnaus, Leveli Fight Night.

Organisaation postaaman tapahtuman trailerin perusteella voittaja kerryttää tiliään 2500€ verran ja 2. sijalle yltänyt kamppailija 1000€ ja 3-4, eli tässä tapauksessa loput kamppailijat sitten puolestaan 500€.

Ensimmäiset tanssiparit on arvottu ja ensimmäisellä kierroksella toisensa kohtaavat Saif Muthana Turusta ja Timo Tapiala Lahdesta. Toinen tanssipari on Daniel Forsberg Turusta vastaan Uku Jurjendal Eestistä.

Iltamissa ei ole mitään painoluokkia, eli kukin ottelija kävelee kehään siinä painossa, mikä hyvältä sattuu tulemaan. Tässä tietysti pieni paino etu on eestiläisen kulmassa, kun tämä liharekka painaa sen +100kg ja rasva-% on melko pieni, mutta toisaalta, eipä pystyotteluita pelkillä lihaksilla voiteta, eli jäämme mielenkiinnolla seuraamaan, miten ottelut etenevät.

Alkuerät käydään 2x3min erillä ja 2x lattiaanlyönti sääntö on voimassa. Loppuottelu on taas 3x3min erillä ja 3x lattiaanlyönti säännöllä.

Iltamissa nähdään myös 15min Pro Wrestling-ottelu, kun TT Suosalo kohtaa Kanadan Dylan Broda’n.

Iltamissa käydään myös ammattilaisten K-1 ottelu, jossa kohtaavat kaksi helsinkiläistä Sami Alkhalaf ja Ajbi Kunusevici.

Eikä siinä vielä kaikki [Tämä pitää lukea TV Shop äänellä]!
Väliaikaviihteestä vastaavat suomalaisen Pro Wrestling’n isä Rebel Starbuck ja Uncle Sam Patriot.

Iltamat pääsee näkemään organisaation Youtube kanavalla, klo 18 alkaen.

Teksti: Teemu Siikarla
Kuva: Leveli Fight Night

Virkailija Teemu Siikarla

Check Also

CAGE 52 – Liveseuranta

Edellisestä olikin vierähtänyt aikaa! Edellisen kerran Helsingin Kulttuuritalolla oteltiin 10.10.2020 ja silloinkin paikan päälle oli …