UFC 267: Amirkhani tyrmättiin tylysti

Suomen menestyneimmän vapaaottelijan UFC-tulevaisuus on vaakalaudalla.

Makwan Amirkhani

Makwan Amirkhani (16-7-0) koki karun kohtalon Abu Dhabin UFC 267-illassa, kun Lerone Murphy (11-0-1) tyrmäsi suomalaisen toisessa erässä. Amirkhani aloitti ottelun vahvasti ja hallitsi avauserää painillaan. ”Mr. Finland” vei britin toistuvasti mattoon ja oli jatkuvasti askeleen Murphya edellä.

Toisessa erässä tahti muuttui. Erä ehti vanheta vain 14 sekuntia, kun Murphy ajoitti täydellisesti polvipotkun alasvientiä yrittäneen Amirkhanin päähän. Suomalainen valahti välittömästi tajuttomaksi ja kamppailu oli ohi.

Tappio on Amirkhanille kolmas perättäinen. Murphy puolestaan venytti UFC-voittoputkensa kolmen ottelun mittaiseksi. Vaikka Amirkhanilla on taskussa tuore UFC-sopimus, hänen jatkonsa UFC:ssä on kysymysmerkkien sävyttämä.

Teksti: Markus Lukkarinen
Kuva: Jani Mesikämmen

Virkailija Markus Lukkarinen

Check Also

CAGE 52 – Liveseuranta

Edellisestä olikin vierähtänyt aikaa! Edellisen kerran Helsingin Kulttuuritalolla oteltiin 10.10.2020 ja silloinkin paikan päälle oli …