Niko Korventaus kohtaa thainyrkkeilyn maailmanmestarin Göteborgissa 19.11.2021

Perjantaina 19.11.2021 Combat Academy of Finlandia edustava Niko Korventaus nousee Göteborgin Bulldog Fight Night 9 -supergaalassa kehään, jossa vastaan asettuu Ruotsin thainyrkkeilylegenda ja maailmanmestari Sanny Dahlbeck, joka on yksi parhaita thai- ja K-1 -ottelijoita maailmassa.


Ottelu käydään sarjassa alle -71 kg, ammattilaissäännöin (3×3 min erät), potkujen ja lyöntien lisäksi ottelussa sallittuja tekniikoita ovat myös polvet ja kyynärpäät ilman suojia.
Göteborgin Bulldog Fight Night 9 -supergaalassa nähdään myös muita kamppailulajien superotteluita.
Gaala järjestetään Bananpirenissa Göteborgissa Ruotsissa ja lähetetään suorana Aftonbladet Plus -palvelun kautta.

Sanny Dahlbeckin ottelurekordi on vakuuttavat 59 ottelua, joista voittoja 45 ja tappioita 14, 28 kertaa Dahlbeck on poistunut kehästä tyrmättyään vastustajansa. Dahlbeck on voittanut urallaan thainyrkkeilyn maailmanmestaruuden kolme kertaa, neljä kertaa Ruotsin mestaruuden ja kolme kertaa Pohjoismaiden mestaruuden. Lisäksi mies on otellut ammattilaisena kansainvälisessä Gloryssa ja Japanin K-1 -tapahtumissa, joissa miehen parhaisiin voittoihin kuuluvat mm. Yoshihiro Sato, Yasuhiro Kido, Warren Stevelmans ja Jordan Watson.

Nikolle on kertynyt urallaan lähes 40 amatööri- ja ammattilaisottelua, useita Suomen mestaruuksia thai- ja potkunyrkkeilyssä, potkunyrkkeilyn maajoukkue-edustus WAKO MM 2021 sekä otteluita ammattilaisena kansainvälisessä King of Kings -liigassa (KOK).
Viimeisin kova haaste oli reilu kuukausi sitten Potkunyrkkeilyn WAKO:n MM-kilpailut Italiassa, jossa tuli harmittava pistetappio MM-kilpailuiden toisessa ottelussa hallitsevaa KOK -ammattilaisten maailmanmestaria vastaan. KOK -mestarin kohtaaminen ja tämän haastaminen Italian MM-kehässä antoi varmasti uskoa Nikon omaan harjoitteluun ja tekemiseen kehässä. Nikon taso on huomattu myös maailmalla, sillä mies on saanut elämänsä tilaisuuden otella legendaarista Sanny Dahlbeckia vastaan, voitto Dahlbeckista nostaisi Niko Korventauksen uran täysin uudelle tasolle.

Sanny Dahlbeck on sanonut tästä ottelusta aiemmin; ”Se tulee olemaan helvetin hauskaa” ja ”En halua valita vastustajiani itse. Haluan parasta.”! Hauskaa ja parasta tullaan varmasti saamaan koko rahan edestä tässä vuoden kovimmassa thainyrkkeilykamppailussa!

Bulldog Fight Night 9 -supergaalaa lähetetään suorana Aftonbladet Plus -palvelun kautta.

Teksti: Ari Vargman
Kuva: Combat Academy of Finland

Virkailija Teemu Siikarla

Check Also

CAGE 52 – Liveseuranta

Edellisestä olikin vierähtänyt aikaa! Edellisen kerran Helsingin Kulttuuritalolla oteltiin 10.10.2020 ja silloinkin paikan päälle oli …